Omdat de eerste indruk telt!

De tijd waarin een concurrerende marktpositie vele jaren vast kon worden gehouden is voorbij in veel sectoren. Hedendaags spreekt men dan ook van een hyper-competitie. Vele markten worden gekenmerkt door snelle veranderingen en continue nieuwe toetreders. Dit betekent voor bedrijven dat vernieuwing cruciaal is om te  overleven in een snel veranderende omgeving.

Maar hoe komt men aan de nodige vernieuwing?

Daarom bieden wij u onze indruk van uw organisatie gezien door de ogen van kritische, enthousiaste en hoogopgeleide jongeren.

Programma

Wat Sierra-Delta u biedt is een objectief beeld van uw organisatie via de ogen van een team van drie kritische hoogopgeleide jongeren. De samenstelling van het team wordt afgestemd op de vooraf gespecificeerde aandachtsgebieden. 

Na het vooronderzoek (digitaal) volgt een bezoek van waarbij het team onder andere in gesprek gaat met werknemers, klanten en bestuursleden.

Uit het vooronderzoek en bezoek volgt het rapport met daarin onze bevindingen en aanbevelingen.

Naast het rapport maken wij ook een bedrijfsomschrijving welke geplaatst kan worden op het innovatie & participatie platform, hierdoor geeft u aan actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Groningen.

De voordelen bij elkaar

Bent u opdrachtgever?

Kijk dan hier om u aan te melden!

Geweldig dat u geïnteresseerd bent!

Klik hier voor extra informatie of om aan te melden!

Aanstormend talent?

Zie wat dit voor jou betekend!

Geweldig dat jij geïnteresseerd bent!

Kijk hier voor meer informatie of meld je nu aan!